domingo, 29 de noviembre de 2009

MERITORIO XOGO E MAL RESULTADO

BAÑO SIN PREMIO

0-4. Asi de duro. Quedóunos cariña de tontos. Os homes de rojo levaron un soberano repaso de futebol e ocasións pero as que tuveron enchufarona. Futebol é asin. Pero hay que dicir que non van líderes de casualidade, teñen un gran equipo e un extraordinario porteiro. Na primeira parte marcaron o 0-1 de golazo de falta directa -o trallazo limpiou as telarañas e nada puido facer O Jato-. O 0-2 nunca debiu subir o marcador. Foi tras un penalti no que Urbieta estaba previamente en fora de xogo. O Jato parouno pero no rechace non estivemos atentos e marcaron. Así fomos o descanso.

ASEDIO NA SEGUNDA PARTE

Na segunda parte o dominio foi total do Cabaninter. Ibrahiminovic mandou 2 balóns a madeira e Pellitsbarski outro. Albertotti puido enchufala tamén pero o porteiro visitante fixo unha espectacular parada. Foron, unha tras outra, innumerables ocasións de gol. Rafa, o Zamora da liga, foi o mellor do partido, sin duda, e demostrou por qué leva solo 5 goles encaixados nesta tempada. Xa volcados na portería visitante, con solo 3 homes cerrando, chegaron as dúas contras que redondearon a victoria do Berganchester nas Redondas. Quédanos esa cariña de tontos....e a felicitación de máis de un rival, algo é algo. Polo menos sabemos que xogando así temos as de ganar.

KAREMBEUGENIO DE VOLTA

Foi a foto que subimos desde o mesmo campo de As Redondas e mantémola na ampliación da crónica. Alegrámonos de que Eugenio esté de volta con nós. Axudarémoslle a recuperar a sonrisa.

O KUN NON SE AGUANTA

Tamén onte subin este video. O Kun deixóuse caer por alí -esta vez sin promesa de pinchos-...viu un balón....e claro, non se aguanta o home. Haberá que mandalo onde ese holandés curandeiro a ver se o vemos pronto de volta, porque o home está que se sube polas paredes.

UN PUESTO PA BAIXO

A derrota co lider lévanos a 4ª plaza de novo tras a victoria do S.Románchester United na vista os Ponis, ata o domingo imbatidos. Por certo, noraboa os veciños que lle están dando movimiento o blog con divertidas entradas.

O próximo domingo, Cabaninter-Zas, de novo nas Redondas. Visítanos un rival que siempre nos da moito que facer. Haberá que intentar xogar coma o domingo....e metela, claro. Ollo tamén o partidazo Berganchester City-Ponis, primeiro contra segundo.