DOUS FOJETES NAS BANDAS

O Cabaninter dominou o derbi con dúas balas nas bandas: Pelittsbarski e Juninho Penambucano

Pouco premio no Platas Reinoso para o único equipo que puxo futebol na "charqueira" -Felicitar de novo os Ponys por querer xogar nun campo encharcado mentras As Redondas descansaba, pro ano si eso imos a Zorrilla ou o Helmántico, que fai mais frio. Se o cambio de campo era para perjudicar o noso xogo, foi todo o revés-.

O LIDER, SEMPRE A REMOLQUE

Adiántámonos 0-1 con un golazo de Pelittbarski, culminando unha gran xogada de ataque. Empatou Walter con un tiro de fora da área. Xa na segunda parte, xogadón de tiralíneas do Cabaninter que culmina Carioca a pase maxistral do Kaká -Guti non tería sitio aquí-. O Nantón adicóuse a tirar de onde fora a ver se había fallo, o son do lamentable e irrespetuoso berro de "tiiiraa que fallaaaa", e conseguiu nunha falta lonxana de Rogelio que se colou por un burato da barreira.

ISIDRO, NON ME JODAS!!
Pois si, fai un tempo xogaba con nós, e onte xogou co Nantón. DOUS penaltis non pitados, recoñecidos por todos menos polo árbitro. No primeiro ten a disculpa de estar de espaldas o xogador que a toca coa man (era o 0-2), pero no segundo non hai disculpa: man clara dun xogador que está de frente a él a menos de 8 metros (era o 2-3 a falta de 5 minutos). Está claro que é o mellor árbitro a liga, pero o que puido ser un 2-4 clarísimo quedouse nun empate. Inxusto. Futebol é asin.
O domingo ven o Zas, un partido que nos recorda a cajadiña que fixemos en San Andrés, e polo que estamos desexando revancha. Será nas Redondas as 11:00