martes, 4 de mayo de 2010

COS VELLOS ROCKEROS
Cabaninter pasa a cuartos de final sin sobresaltos. 3-1 o Agualada nun partido sin historia. Dous goles de Carioca e un de falta magistral de Mendeztzelder liquidaron un partido de trámite o que o Agualada, que xa tiña poucas opcións, se presentou en cuadro. Aínda así vimos unha segunda parte entretida no que o Agualada recortou o 2-0 da primeira parte e mesmo tirou un balón o poste que puido ser o empate.
Asi que, como mínimo, temos asegurados dous partidos mais. Será nunha durísima eliminatoria ante o Camariñas. Os Visente´s Boys son un oso duro de pelar. Afrontamos a eliminatoria apoyados nos homes da foto, os vellos Rockeros do equipo, os "cuarentaytantos", que non fallan e sosteñen o equipe ante tanta ausencia. O domingo, partido de ida as 11 nas redondas. Carlo Allolotti xa deixou caer a estratexia: "1-5-4-0.......xa o viches no Camp Nou fai pouco. Que non marquen e aló xa veremos..."