lunes, 10 de noviembre de 2008

4-4 PA HABERNOS MATAO!!

Outro partido de locos nas Redondas. Vai haber que subir o precio das entradas porque vir a Urixeira estase convertindo en todo un espectáculo. Comenzamos perdendo coma sempre 0-1. O empate do Carioca antes do descanso dounos vidilla de novo, pero na segunda volvemos as mismas. 1-3 casi sin darnos cuenta, incluido un penalti cometido por Alekhan -aínda viña cas lejañas cando chejou o campo-.

ZAFARRANCHO DE COMBATE III

Outra vez tocou "zafarrancho de combate" pra acabar con sólo dous defensas e toda a artillería no campo. 4-3 en 15 minutos con dous goles de Ibrahiminovic -un de penalti- e o cuarto de Carioca -pa unha ves que marco dous casi non valen de nada-.

XERRO DE AUJIÑA BEN FRÍA

Celebrábamos a enésima remontada existosa cando no desconto, nun saque de córner mal defendido, caéunos o cuarto. Empate final nun partido trepidante, ben xogado por ambos bandos...e mal defendido por ambos bandos tamén. A ver cando é o día que ganamos un partido sin tar pendientes do desfibrilador.

SEGUIMOS DISFRUTANDO...E NA POMADA
Seguimos arriba, a tres puntos do lider, ainda que os de arriba ganaron todos excepto o Berganchester City, que foi goleado sorprendentemente polo Camariñaston Villa en Carballo (2-5). O domingo os carballeses chegan As Redondas coa obriga de ganar pra non descolgarse....¿cantos goles haberá o domingo?....eso non se sabe.
Un dato: Somos o segundo equipo mais goleador con 21 goles (3 por partido), ....pero levamos ¡19 goles en contra en 8 partidos!....solo superados por Corcubión e Canceslautern......pfffff......se nos colle Capello córrenos a patadas hasta Turín..