miércoles, 29 de octubre de 2008

SALTAN AS ALARMAS NAS REDONDAS

DEMOLEDOR "INFORME J.L."

Acábase de filtrar un demoledor informe do estado da plantilla. O novo médico, o Dr. J.Luis, non deixa títere con cabeza no informe que acaba de pasar a directiva sobre o estado actual da plantilla. Este medio puido comprobar o dossier que o galeno entregou onte nas oficinas do clube, no que denuncia determinadas "prácticas" dos membros do Cabaninter, que poderían explicar as "pájaras" que sufre o equipo en determinados partidos. Vicios, malos hábitos, encherolas,...un desastre que o propio médico reflexa con fotografías que aquí reproducimos......un escándalo que non se sabe onde acabará, pero que pon a plantilla contra as cordas. ¿Acabará o médico o seu contrato?...mmmm, non sei.

















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OS CAPITÁNS CHAMAN A CAPÍTULO A CARIOCA E KUN
O informe concluye con SOLO DÚAS IMÁGENES que o doctor puido recoller do que serían prácticas recomendables dado o estado da plantilla, nas que se ve o Carioca bebendo ¡aquarius! e o Kun comendo ¡fruta!....inédito.
Xa se fala de que estes dous xogadores serán chamados a capítulo esta semana polos capitáns do equipo, que lles exigirán unha explicación sobre estas imágenes que rompen a "estabilidá" do grupo.




Os xogadores deféndense:
Kun: "Non foi a miña intención romper a armonía do grupo. Vese claramente na foto que comín a sandía a forza, foi cousa do anterior nutricionista Paco"
Carioca: "Foi culpa do cantinero do Pinguel. Quixen colaborar con el porque me dixo que aljén tiña que beber o Aquarius que se lle oxidaban as latas na nevera"

12 comentarios:

Anónimo dijo...

bueno oh bueno. ahora tes o médico e xa tes pra ferrullar un cacho, valeche todo. Increible o voso. Jajajajaja...mira que me rio eu con vos, e ahora cos de malpica tamén. noraboa

ratomil dijo...

El centenar de bares y restaurantes de los concellos de Cabana y Zas podrán adherirse, a partir del próximo mes de enero, a un programa pionero en Galicia ideado por los coordinadores del plan de Concellos Saudables de ambos municipios. El proyecto, denominado A boa hostelería , pretende luchar contra la obesidad ofreciendo dietas equilibradas y dando la oportunidad a los clientes de estos establecimientos a elegir menús en los que los vegetales y la comida sana son los protagonistas.
A semejanza del Programa Gustino, puesto en marcha por el Ministerio de Sanidad y al que se han se han sumado más de 26.000 restaurantes de toda España, el proyecto de Cabana y Zas, que ya ha sido presentado a los hosteleros, pretende que los locales pongan en marcha un sencillo decálogo de buenos hábitos. Por ejemplo, que al menos uno de cada tres primeros platos sea a base de verduras, hortalizas o legumbres y que entre las opciones de los postres haya siempre fruta fresca.
También pretenden que entre los segundos platos se ofrezca siempre algún pescado y que los restaurantes opten por técnicas culinarias como las cocciones, salteados o a la plancha.
El decálogo de A boa hostelería también señala que «existirá a posibilidade de elexir medio menú» y a todos los comensales les ofrecerán una botella de agua y aceite de oliva virgen para los aderezos. Los restaurantes adheridos a este plan también fomentarán el consumo de pan integral y retirarán los saleros, que solo proporcionarán a los clientes cuando se los pidan.
Los bares en los que se sirvan tapas y bocadillos también tendrán su decálogo de buenas prácticas, que incluye propuestas como la de controlar las cantidades de aceite o evitar los fritos.
Todos los establecimientos que se sumen al programa aparecerán en una guía elaborada por los organizadores y, al mismo tiempo, recibirán un distintivo para que los clientes sepan que sirven menús saludables.
De aquí a enero, las dietistas del programa de Concellos Saudables visitarán los bares y restaurantes de los dos municipios para explicarles los detalles del programa. Después realizarán controles periódicos para comprobar el cumplimiento de las pautas.
Informacion sacada da voz de galicia.Este finde de tapa,espinacas e de beber auga da fonte do picho.jaaajajaaja

Anónimo dijo...

xa che vale ,Ratomil,deixasme abraiado con todo ese repertorio,¿xa te cansaches de dar "leña"??Antes molabas mais,sera porque eso e precisamente o que queremos???Negamolo pero....antes daba mais morbo,jejejeje.Agurrrrrrrrrrrr

ratomil dijo...

Cria fama e votate a dormir.XD...

CARIOCA dijo...

nos xa avisamos que NOS EXLCUIMOS VOLUNTARIAMENTE do plan ese. Arre carallo! jajaja
que ven lle das o copiar-pegar ratomil. jejeje

Anónimo dijo...

solo se vos ocurre meter un médico ahi....qué fallo!!!...a vos non vos arrejla nin o dr.escribano. Jajajaja

Balares dijo...

Tende por seguro que o médico se está é para ir as cheas, seguro que o doctor Paco Tolidon xa lle explicou que, despois do Real Madrid, o equipo que mellor trata a plantilla é o Cabana de Veteranos, porque sin Visa Ouro consiguen estar de cheas e festa domingo si e domingo tamén... Jajajajaja

Anónimo dijo...

Moita careta, a saber por detras como é todo.

Non é ouro todo o que reluce.

Anónimo dijo...

rapaces, por dios, que non sabedes o que facedes. parece mentira, tan noviños e tomando froita e aquarius. que vos vai enferruxar o estómago e caesebos a cachos. dadelle as garimbas xa, antes de que sexa demasiado tarde.

CARIOCA dijo...

unha equivocación tena calquera...

QuitoPonteceso dijo...

Jaja, pois eu xa sei cal vai ser a próxima noticia explosiva dese clube, sei -por fontes moi cercanas á presidencia- que andades a buscar fisioterapeutA, e que non vos sirven as daquí, senón que hai que ir buscalas aló.

Deixo ahí o conto, que se me escapa a lingua...

XUVENTUDE DE BERGANTIÑOS dijo...

a todo esto arredenos o demo dos restaurantes eses ,que dí ratomil, afortunadamente por Cances e alrededores, aínda seguimos coa dieta do churrasco, cochinillo, cocidos e callos, pero queriamos aumentar a oferta culinaria, e agora acórdome de que falastes un día dos "carneiros que viñan de Canarias" ¿xa chegaron o ainda veñen en patera?. Se chegaron, por favore mandándenos un informe minucioso e mais o nombre do exportador por aquí hai un que os quere facer espetados nuns carabullos. Nunca tal cousa vin na miña vida. Como pretenda deixalos moito tempo prendidos dos carabullos igual cando os vaia buscar só ten os paus. Por favor informe urxente....que estamos a confeccionar xa o menú para a proxima concentración....